Sveiseutstyr

Vi har fokus på at ditt sveiseutstyr alltid er oppdatert i henhold til gjeldene standard og i sikkerhetsmessig stand. Vi kan også supplere din maskinpark med nytt utstyr, ellers så har vi det du trenger til leie.

Eskperter på service

Vi er fleksible og kan tilby service, vedlikehold, validering hos deg! Du slipper å dra frem utstyret og sende det med transport. Vi har med oss det vi trenger for å gjøre jobben hos deg. Du skal kun tenke på produksjonen, så passer vi på at du har utstyret i orden.

Utstyr til salg og leie

Weld Heat Service har en stor utleiepark med kemppi / miller / Migatronic / Powcon / Lincoln / Hypertherm og Fronius sveisemaskiner for alle sveisejobber. Vi kan blant annet tilby Kombi tig/pinne dc og ac/dc, Røtrådmaskiner egenkjølte og vannkjølte, Kullbuemaskiner,  Plasmamaskiner, Pinnemaskiner.

Har du andre ønsker for leie av sveiseutstyr så kontakt oss gjerne så sjekker vi hvilke muligheter vi har.

Utstyr av høy kvalitet

Weld Heat Service passer på til enhver tid at vi har det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet. For oss er kvalitet utrolig viktig slik at arbeidet oppnår de aller beste resultater.

Noe av vårt utleieutstyr

Vi er der når du trenger oss!

Weld Heat Service setter stort fokus på kvalitet og service, og vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder 24/7, 365 dager i året. Ved hjelp av automatiske temperaturkontroller og et system som gir oss tilgang fra hvor som helst i verden (ICE STAR ISQ) har vi alltid oversikt!