Sveiseutstyr

Vi har fokus på at ditt sveiseutstyr alltid er oppdatert i henhold til gjeldene standard og i sikkerhetsmessig stand. Vi kan også supplere din maskinpark med nytt utstyr, ellers så har vi det du trenger til leie. Vi er fleksible og kan tilby service, vedlikehold, validering hos deg! 

Varmebehandling

Varmebehandling av metaller er et navn på en rekke varmeprosesser som brukes til å forbedre eller endre karakteristikkene, kvalitetene eller ytelsen til et metall. Weld Heat Service tar på seg oppdrag innen varmebehandling både in-house og hos kunder.

Dette kan vi hjelpe deg med

R

elektrisk motstandsbasert varmebehandling

R

induksjonsbasert varmebehandling

R

gass- og oljefyrt varmebehandling

R

Ovnvarmebehandling

R

forvarming for sveising

R

varmebehandling etter sveising

R

induksjonsoppvarming

R

Alt av fasiliteter i vårt spesialbygget verksted

Høyt fokus på kvalitet, service og sikkerhet.

Vi er stolte over vår mulighet til å tilby den graden av kvalitet, sikkerhet og service som vi gjør for våre kunder. Kvalitet oppnår vi ved at våre teknikere har over 30 års erfaring innen varmebehandling, og utstyret vi bruker er av den beste kvaliteten i markedet. Samtidig har vi et langvarig og solid samarbeid med leverandører og andre aktører i bransjen. Sikkerhet er vår viktigste prioritet, og det skal aldri forekomme person- eller materielle skader under vårt arbeid. For å yte best mulig service er vi tilgjengelige 24/7, 365 dager i året – og fra hvor som helst i verden, takk til vår programvare, rutiner og utstyr. Vår prismodell er veldig konkurransedyktig takket være vår arbeids-etikk og tilgang til topp utstyr. Og ikke minst, en fornøyd kunde gjør oss fornøyd – så vi sikter alltid mot å oppnå 100% fornøyde kunder.

 

Vi er der når du trenger oss!

Weld Heat Service setter stort fokus på kvalitet og service, og vi skal alltid være tilgjengelige for våre kunder 24/7, 365 dager i året. Ved hjelp av automatiske temperaturkontroller og et system som gir oss tilgang fra hvor som helst i verden (ICE STAR ISQ) har vi alltid oversikt!